Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Afgiv ordre til den valgte leveringsdag indenfor 30 minutter

Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Levering til

Du kan tilføje nye varer og rette i antal på din eksisterende ordre. Tryk ”Fortsæt” hvis du ikke ønsker at rette, og i stedet vil lave en ny ordre.

  OBS! Leveringsdatoen er blevet ændret. Priser, kampagner og indhold i kurv kan have ændret sig.
  OBS Vi kan ikke indlæse dine leveringsdage, prøv venligst igen senere

Regler for alkoholbevilling

At drive en forretning, der serverer alkohol, kræver en alkoholbevilling. En alkoholbevilling er din forretnings bevis på at du er godkendt til at sælge alkohol. Hos Carlsberg guider vi dig til, hvordan du hurtigst muligt kan få en alkoholbevilling. Restaurationsloven kræver, at du har en alkoholbevilling, hvis du serverer stærke drikkevarer. Stærke drikkevarer klassificeres som drikkevarer med 2,8% alkohol eller derover.*

Book møde 

Hvorfor skal jeg have en alkoholbevilling?

Når du sælger alkohol over 2,8% er det et krav at have en alkoholbevilling. Når du tilbyder alkohol i din forretning, udvides din produktporteføje og du kan på den måde tiltrække flere kunder.

Hos Carlsberg har du mulighed for at udvide dit sortiment med alkoholiske drikke fra brands som Bacardi, Carlsberg, Tuborg, Grimbergen og meget mere.

Bombay gin 
1664 blanc alkoholfri

Hvad hvis jeg ikke har en alkoholbevilling?

Det er ulovligt at sælge alkoholiske drikke med over 2,8% alkohol, og du risikerer derfor at få en bøde. Har du ikke en alkoholbevilling, er der stadig mange muligheder for at servere alkoholfrie øl. Du skal ikke bruge en alkoholbevilling, når du sælger drikkevarer med en alkoholprocent på under 2,8%.

Carlsberg har et stort udvalg af alkoholfrie alternativer, hvor en alkoholbevilling ikke er nødvendig for servering, da de er under 2,8%. Du kan som forhandler, stadig servere alkoholfri øl og cider og naturligvis også sodavand.


Hvordan får jeg en alkoholbevilling?

For at få en alkoholbevilling skal du ansøge om dette hos politiet. Varetager du ikke selv den daglige drift, skal du også ansøge om godkendelse af en bestyrer. Måden du ansøger er forskellig alt efter, om du driver din restauration i eller uden for København.


Driver du restauration i Københavns kommune, skal du ansøge om alkoholbevilling og godkendelse digitalt med dit MitID.

Ansøg her 

Driver du restauration uden for København, skal du udfylde en ansøgningsblanket, som sendes til bevillings- og tilladelseskontoret, hvor du driver virksomhed. Skal du både ansøge om alkoholbevilling og godkendelse af bestyrer, gøres dette i to forskellige ansøgningsblanketter, men vedlægges samlet under forsendelse.

Ansøg her
Hvad er mulighederne med en alkoholbevilling?

Når du har en alkoholbevilling kan du lovligt servere alkohol til dine gæster. Nedenfor ser du en række af produkter fra Carlsbergs produktportefølje, som du kan få adgang til, hvis du har en alkoholbevilling.

Se Carlsbergs stærke brands
Kilde: *Danskelove.dk, Restaurationsloven, 2022