Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Afgiv ordre til den valgte leveringsdag indenfor 30 minutter

Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Levering til

Du kan tilføje nye varer og rette i antal på din eksisterende ordre. Tryk ”Fortsæt” hvis du ikke ønsker at rette, og i stedet vil lave en ny ordre.

  OBS! Leveringsdatoen er blevet ændret. Priser, kampagner og indhold i kurv kan have ændret sig.
  OBS Vi kan ikke indlæse dine leveringsdage, prøv venligst igen senere

Sådan får du levering af øl og vand fra Carlsberg

Når hverdagen er travl, er det vigtigt at have en leverandør, der ikke bare har et bredt sortiment, men også kan levere øl og sodavand hurtigt og pålideligt. Læs her, hvordan vi hver dag sikrer levering til vores 18.000 kunder.  

Carlsberg leverer og producerer en række af Danmarks største brands inden for øl, sodavand, energidrikke, juice, kakao, iste, cider, cocktails og dansk- og kildevand. Se Carlsbergs store udvalg af drikkevarer.

Carlsberg leverer og producerer en række af Danmarks største brands inden for øl, sodavand, energidrikke, juice, kakao, iste, cider, cocktails og dansk- og kildevand.  

Bliv kunde

bacardi breezer varianter

Øl


Som kunde hos Carlsberg får du adgang til Danmarks stærkeste udvalg af øl. Opdag et velkendt sortimentet af øl fra brands som Carlsberg, Tuborg, Jacobsen, Kronenbourg 1664, Brooklyn og Grimbergen.

Udvalget byder på flasker, dåser, fustager og forskellige størrelser af forpakninger.

bacardi breezer varianter

Vand & sodavand


Med og uden brus. Med og uden smag. Vores sortiment af vand og sodavand spænder bredt. Af sodavand finder du for eksempel de velkendte Coca-Cola-, Fanta- og Sprite-produkter. I sortimentet af vand tilbyder vi blandt andet Ramlösa, Bonaqua og Kildevæld.

Mængden af indhold varierer med alt fra 25 cl til 150 cl i både plastflasker, dåser og glasflasker.

bacardi breezer varianter

Spiritus


Carlsbergs samarbejde med Bacardi gør, at du har mulighed for at købe de populære produkter fra Bombay, Martini, Patrón og Bacardi.

Derfor tilbyder vi bl.a. rom, vodka, tequila, mousserende vin og aperitifs. Bliv kunde hos Carlsberg i dag, og find dit favoritudvalg til levering.Levering direkte til din adresse

Du får dine drikkevarer leveret præcis, som du forventer. Alle leveringsdage er tydeligt vist på Carlsberg Online, hvor du vælger den dag, der passer dig bedst. Derfor kommer det aldrig som en overraskelse, når chaufførerne står klar med din ordre.

Chaufførerne tager også højde for, hvis du har specifikke ønsker for din levering. Skal drikkevarerne stå et bestemt sted? Er der en fra personalet, der skal godkende? Alle dine kommentarer og ønsker gør vi vores bedste for at imødekomme.


bacardi breezer varianter

Ciders & RTD


Forfriskende, syrlige, søde … der er et væld af varianter, når du besøger Carlsbergs udvalg af Ciders og RTD. Blandt sortimentet finder du en altid kærkommen Somersby og alverdens smagsvarianter af Breezers.

Kategorien fornyer sig hele tiden. Som kunde hos Carlsberg kan du altid sikre dig et spændende udvalg i din forretning.

bacardi breezer varianter

Cocktails


Må det gerne være let at skænke lækre cocktails? I Carlsbergs sortiment finder du bl.a. Bluetail, der tilbyder cocktails på fustager. På få sekunder kan du servere highend cocktails til dine gæster.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af Bacardi cocktails på små flasker og dåser. Det perfekte valg, hvad end du driver en restaurant eller supermarked.

bacardi breezer varianter

Iste & Lemonade


Giv dine kunder en forfriskende smagsoplevelse med vores sprudlende udvalg af iste, der er skabt til gode stunder – i din forretning.

Udvalget byder på velkendte brands af iste og premium varianter. Så har du mulighed for at bestemme, hvilket sortiment du har på netop dine hylder.Gode grunde til at bestille drikkevarer hos Carlsberg

Som Danmarks største producent af drikkevarer har vi en lang række af danskernes yndlingsbrands. Både stærke lokale brands, som er forankret i den danske kultur og store internationale brands, som du møder på din ferie, og som turister genkender, når de besøger Danmark.

Skal du bestille drikkevarer på vegne af for eksempel en restaurant, cafe, bar, arbejdsplads, supermarked, event, natklub eller kiosk, kan du nemt og enkelt gøre dette via vores webshop, Carlsberg Online. Når du handler via Carlsbergs webshop, får du en række løsninger, specifikt udviklet til at gøre din hverdag lettere. På den måde sparer du tid og bevarer samtidig overblikket på din forretning.

levering af øl og vand

Stort udvalg af populære brands

levering af øl og vand

Høj leveringssikkerhed

levering af øl og vand

Mulighed for bestilling 24/7Vil du høre mere?

Inden du beslutter dig for Carlsberg som drikkevareleverandør, kan du tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige lokale konsulenter.

På mødet tager vi udgangspunkt i dine behov eller udfordringer. Sammen finder vi løsninger, som giver mening og værdi for netop din forretning.   

Book møde