Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Afgiv ordre til den valgte leveringsdag indenfor 30 minutter

Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Levering til

Du kan tilføje nye varer og rette i antal på din eksisterende ordre. Tryk ”Fortsæt” hvis du ikke ønsker at rette, og i stedet vil lave en ny ordre.

  OBS! Leveringsdatoen er blevet ændret. Priser, kampagner og indhold i kurv kan have ændret sig.
  OBS Vi kan ikke indlæse dine leveringsdage, prøv venligst igen senere
Tuborg gulddame  Tuborg Økologisk grøn pilsner 

Tuborg Sortiment

I 1970 fusionerede Tuborg og Carlsberg og siden dengang har Tuborg været en del af Carlsberg. Tuborg er Danmarks første pilsnerøl, brygget for første gang i 1880. Dengang fik den navnet Grøn Tuborg, hvilket stadig er navnet på den folkekære pilsnerøl.

Tuborg er i dag blandt Danmarks mest populære ølmærker, hvor Grøn Tuborg er den største pilsnerøl og Tuborg Classic er den 2. største.

Som kunde hos Carlsberg kan du nemt og enkelt bestille følgende Tuborg varianter: Grøn Tuborg, Grøn Tuborg Økologisk, Tuborg Classic, Tuborg Classic Økologisk, Tuborg Guld, Tuborg Rå, Tuborg Fine Festival og den seneste alkoholfri variant Tuborg NUL (0.0%). Ligeledes kan du også få Tuborg Squash, som er Tuborgs orange sodavand. Tuborgs varianter fås i forskellige forpakninger, som fx flaske og dåse, og til fadølsanlægget kan du købe M20 fustager, samt 20 l. stålfustager.

Derudover, er Tuborg et populært ølmærke hos danskerne ved højtider. Det gælder Tuborg Påskebryg, som er et fast inventar på påskebordet og Tuborg Julebryg, som er med til at sparke julen i gang på J-dag.
På Tuborgs årlige fødselsdag i maj måned lanceres Rød Tuborg, som en fast sæsonvariant.
Tuborg Grøn pilsner  Tuborg Classic pilsner 
Grøn tuborg pilsner

Grøn Tuborg

Grøn Tuborg er Danmarks største pilsner og danskernes favorit øl. Grøn Tuborg har en alkoholprocent på 4,6%, og er en let drikkelig pilsner, som går godt til frokostbordet og andre festlige lejligheder.
Hver fjerde øl der drikkes i Danmark er en Grøn Tuborg. Grøn Tuborg dufter af korn med et strejf af citrus. Den smager mildt med noter af malt og en afdæmpet bitterhed.

Som kunde hos Carlsberg får du mulighed for at købe Grøn Tuborg på glasflaske, 33 cl. Dåse og 50 cl. Dåse. Til fadølsanlægget findes Grøn Tuborg både som 20 L. stålfustage, DraughtMaster Modular 20 fustage eller Flex 20 fustage. Grøn Tuborg fås også som tankøl til dem, der afsætter en større mængde af Grøn Tuborg.

Grøn tuborg økologisk

Grøn Tuborg Økologisk

Grøn Tuborg Økologisk har en mild og frisk smag. Den er middelfyldig og livlig og har en behagelig humlebitterhed i eftersmagen. I glasset står Grøn Tuborg Økologisk farvemæssigt gylden til strågul med hvidt skum. Duften har strejf af blomster og korn og bør nydes ved ca. 7-10ºC. Den er helt perfekt til det danske klassiske frokostbord, hvor øllets friske livlighed og milde fylde giver alle muligheder for at slukke tørsten.

Som kunde hos Carlsberg får du mulighed for at købe Grøn Tuborg Økologisk på 33 cl. dåse og 50 cl. dåse. Til fadølsanlægget findes Grøn Tuborg Økologisk som DraughtMaster Modular 20 fustage.


Tuborg Classic pilsner

Tuborg Classic

Tuborg Classic er en mørk kvalitetspilsnerøl med lidt mere af alting. Smagen har en god balance mellem tør, fyldig og livlighed. Tuborg Classic har en alkoholprocent på 4,6 % og er både let drikkelig og indeholder masser af smagsindtryk.

Hver gang danskerne har drukket 10 Classic øl, så har de valgt Tuborg Classic 6 gange.

På CarlsbergOnline finder du Tuborg Classic i 33 cl. glasflaske, 33 cl. Dåse og 50 cl. Dåse. Har du et fadølsanlæg, kan du også købe fustager. Her tilbyder vi fustager, der passer til DraughtMaster, flex20 fadølsanlæg samt de klassiske stålfustager.

Tuborg Classic Øko

Tuborg Classic Økologisk

Tuborg Classic Økologisk er en ægte klassiker med god kvalitet, maltsmag og elegance af balanceret bitterhed. Tuborg Classic Økologisk vinder en plads i hos danskernes, fordi den rummer alt fra fordybede samtaler ved middagsbordet til røverhistorier på værtshuset og så er den også økologisk.

Du kan som kunde hos Carlsberg tilgå sortimentet af Tuborg Classic Økologisk. Her finder du forpakninger som dåser, 33 cl. og 50 cl. dåser samt fadølsfustager til DraughtMaster.

 


Grøn tuborg pilsner alkoholfri

Grøn Tuborg 0,0%

Tuborg Grøn 0,0% er helt ligesom du kender den originale Tuborg Grøn, dog med et aktivt valg om at vælge alkoholen fra.
I glasset står Tuborg 0,0% krystalklar lysgylden farve og et luftigt vedholdent hvidt skum. Tuborg Grøn 0,0% har en sødlig maltsmag med en diskret efterbitterhed. Grøn 0,0 har en frisk duft med sødlige noter af malt, brødskorpe og stor frugtighed.

Som kunde hos Carlsberg kan du, købe Grøn Tuborg 0,0% på 33 cl. dåse.  

Tuborg Classic alkoholfri

Tuborg Classic 0,0%

Tuborg Classic 0,0% er en alkoholfri pilsner, helt ligesom du kender den originale Tuborg Classic - bare uden alkohol.

Tuborg Classic 0,0% har en flot ravgylden farve og et perlende råhvidt skum. Smagen er blød og forfriskende med en velbalanceret sødme. Tuborg Classic 0,0% har en let karamelliseret maltduft og en mild frugtighed.

Tuborg Classic 0,0% forhandles på 33 cl. dåse og 33 cl. glasflaske. draughtmaster fustage

 

Som kunde hos Carlsberg har du mulighed for at få installeret Danmarks mest moderne fadølssystem – også kaldet DraughtMaster.

Draughtmaster er den største og mest gennembrydende innovation indenfor fadøl i mere end 50 år. Det kompakte DraughtMaster-system anvender kompression frem for CO2, så øllet holdes frisk i længere tid, spild reduceres, og din forretnings rentabilitet forbedres.

Ølmarkedet for traditionelle metalfustager falder i øjeblikket med 4%. Det har DraughtMaster lavet om på. Undersøgelser viser, at kunder, som skifter til det nye DraughtMaster fadølssystem, oplever stigning i salget på op til 8%. 


Har du endnu ikke hørt om DraughtMaster fadølsanlæg?


Læs mereTuborg gulddame

Guld Tuborg

Guld Tuborg er kendt som Den Gyldne Dame, og er en stærk pilsner med mere end 120 år i det danske ølsortiment. Guld Tuborg blev skabt til eksport, men danskerne ønskede også at drikke den. Alle ved at med en Guld Tuborg i hånden, har man noget i ærmet.

Guld Tuborg dufter en anelse af frugt samt fennikel. Den har en god balance mellem tør fylde og livlighed. Det er en stærk pilsnerøl med en alkoholprocent på 5,6%.
Ønsker du at tilbyde Guld Tuborg i din forretning kan du på CarlsbergOnline bestille glasflasker, 30 cl. og 50 cl. dåser. Du finder også Guld Tuborg til Carlsbergs DraughtMaster fadølsanlæg. 

Tuborg Fine festival

Tuborg Fine Festival

Tuborg Fine Festival er en stærk pilsner, med en alkoholprocent på 7,5%. Tuborg Fine Festival blev oprindeligt introduceret i 1955, i forbindelse med dronning Elizabeth II’s kroning.

Tuborg Fine Festival har en karakterfuld smag som dufter en anelse af lakrids og grapefrugt.

Du finder Tuborg Fine Festival på glasflaske og i 50 cl. dåse.


 
Tuborg julebryg
Tuborg påskebryg
Rød Tuborg

Tuborg sæsonvarianter

Tuborg er et populært ølmærke hos danskerne særligt ved højtider. Det gælder Tuborg Påskebryg, som er fast inventar på påskebordet. Tuborg Påskebryg er også kendt som Kylle Kylle iblandt de danske forbrugere.

Tuborg Julebryg er Danmarks mest solgte juleøl og har endda sin helt egen tradition: J-dag!
Vil du læse mere om Tuborg Julebryg kan du finde historien her.

Tuborgs årlige fødselsdag i maj måned, fejres med en lancering af sæsonvarianten Rød Tuborg. Sæt kryds i kalenderen den 13. maj, hvor Tuborgs fødselsdag markeres. Rød Tuborg er nostalgi, når det smager bedst. Det var den første øl, Tuborg bryggede til danskerne.


cb

Tuborg Squash

Tuborgs sortiment byder også på en læskedrik. Her finder du Tuborg Squash, som er en forfriskende sodavand med smag af appelsin. Tuborg Squash er en ægte klassiker, som blev introduceret helt tilbage i 1936.

Tuborg Squash findes også i en forfriskende light variant, som er et alternativ med mindre sukker og færre kalorier end den originale Tuborg Squash.

Tuborg påskebryg  Tuborg nul pilsner 


Som Carlsberg kunde får du adgang til Carlsbergs store Tuborg sortiment. Du vil yderligere også få adgang til Carlsbergs resterende sortiment af drikkevarer. Alle virksomheder med et CVR-nummer kan blive kunde hos Carlsberg, uanset virksomhedens størrelse. Carlsberg leverer dagligt til mange forskellige virksomheder og arbejdspladser.

Bliv kunde allerede i dag!


Bliv kunde


Se Carlsbergs resterende sortiment


Se sortiment