Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Afgiv ordre til den valgte leveringsdag indenfor 30 minutter

Levering til

Du kan vælge en anden leveringsdag i kalenderen ovenfor

Levering til

Du kan tilføje nye varer og rette i antal på din eksisterende ordre. Tryk ”Fortsæt” hvis du ikke ønsker at rette, og i stedet vil lave en ny ordre.

  OBS! Leveringsdatoen er blevet ændret. Priser, kampagner og indhold i kurv kan have ændret sig.
  OBS Vi kan ikke indlæse dine leveringsdage, prøv venligst igen senere
Carlsberg 1883  Carlsberg Pilsner 

Carlsberg sortiment

Carlsberg leverer og producerer en lang række af Danmarks største brands indenfor øl og sodavand, både fra andre brands, men også fra Carlsbergs eget mærke.
Udover at være navnet på verdens 3. største bryggeri, er Carlsberg også navnet på flere af vores øl. I året 1847 opførte J.C Jacobsen bryggeriet Carlsberg, navngivet efter sin søn Carl og 'berg'. Berg er det tyske ord for bjerg, som symboliserer bryggeriets placering på Valby Bakke. I dag har Carlsbergs bryggeri hjemme I Fredericia.

Som kunde på Carlsberg Online har du mulighed for at tilgå det delikate sortiment af øl og sodavand fra Carlsberg. I vores sortiment finder du følgende Carlsberg varianter: Carlsberg Pilsner, Carlsberg 1883, Carlsberg C47, Carlsberg Elephant, Brewmasters IPA, Gamle Carlsberg Porter, Carlsberg Master Brew og sodavanden Carlsberg SPORT.
Derudover finder du også Danmarks mest populære alkoholfri varianter, Carlsberg Nordic Pilsner og Carlsberg Nordic Ale.

 Carls special  Carlsberg Nordic 
Carlsberg Pilsner varianter

Carlsberg Pilsner

Carlsberg Pilsner er en gammel kending fra 1904, som i folkemunde går under navnet ”Carlsberg Hof”. Navnet Hof kommer af Carlsbergs mange års status som kongelig hofleverandør. Carlsberg Pilsner har en lys gylden farve med flot skum og duftnoter af fyrretræ, strå, hasselnød og skovsyre.

Den har en harmonisk balance mellem bitterhed og sødmefulde æbler. Carlsberg Pilsner er en velkendt pilsnerøl, som hører til på ethvert frokostbord i kraft af sin forfriskende fylde og gode balance. Carlsberg Pilsner har en alkoholprocent på 4,6 %.

Som kunde hos Carlsberg finder du Carlsberg Pilsner på glasflaske, 33 cl. Og 50 cl. dåse. Har I et fadølsanlæg, findes Carlsberg Pilsner både som stålfustage og som DraughtMaster fustage.

Carlsberg 1883 øl

Carlsberg 1883

Carlsberg 1883 er brygget på den fantastiske historie om, hvordan en antik øl blev fundet i kældrene under det gamle Carlsberg-bryggeri. Gennem en kompliceret proces lykkedes det forskerne i Carlsbergs laboratorium at dyrke, rense og genskabe denne originale Carlsberg-gær fra 1883. Hvis du ikke allerede har smagt Carlsberg 1883, så har du en unik smagsoplevelse til gode. Carlsberg 1883 er en kobberfarvet lagerøl med en alkoholprocent på 4,6%.

Den har duftnoter af malt og sødlig karamel. Den har en afrundet, mild smag og en lav bitterhed, hvilket gør den perfekt til nordisk mad, krydret mad og til det kolde frokostbord.

På Carlsberg Online finder du Carlsberg 1883 på glasflaske, 33 cl. Og 50 cl. dåse. Yderligere, finder I Carlsberg 1883 til jeres fadølsanlæg på både DraughtMaster og stålfustager.


Carlsberg Carls Special

Carlsberg Carls Special

Carls Special er en ravfarvet lagerøl. Den har en sødlig karakter og en tydelig karamel smag, som duften også bærer præg af. Generelt har den en god balance mellem det søde og det bitre.

Carls Special har en eftersmag af æble og solbær.

Carls Special passer godt til kraftige kødretter, gryderetter eller det traditionelle frokostbord. Som kunde hos Carlsberg finder du Carlsberg Carls Special 33 cl. dåse.

Carlsberg Elefant øl

Carlsberg Elephant

Carlsberg Elephant er en stærk pilsner øl, der blev brygget for første gang i 1959. Smagen er frugtig med smagsindtryk af æbler, melon, banan og karamel, med en afbalanceret tør bitterhed.

Du vil fornemme en antydning af egetræ, bark, nødder og fyrrenåle i smagen.

Carlsberg Elephant blev brygget som en hyldest til elefantporten på Det Gamle Carlsberg-bryggeri i Valby. Du finder Carlsberg Elephant i 50 cl. dåse og 33 cl. glasflaske.

 


Servér Carlsberg i det rigtige glas

cb

 
En god øl oplevelse handler også om den korrekte servering. Velskænket i rene ølglas og fra en hane, der er renset og vedligeholdt. Som kunde hos Carlsberg får du adgang til en lang række ølglas fra Carlsbergs eget mærke, som du med fordel kan servere dine Carlsberg øl I.

Når du serverer dine Carlsberg øl i et glas med det rigtige brand, er du med til at give dine gæster en mere eksklusiv oplevelse.

Læs mereCarlsberg Fadøl

Brewmasters IPA

Brewmasters IPA er en tørhumlet og velbalanceret IPA, der med ekstra humle giver en unik og forfriskende smag.

Aromaen er karakteriseret af humle med noter af hyldeblomst. Smagen har en god maltsødme, balanceret af en sprød efterbitterhed.

Du finder Brewmasters India Pale Ale på Draughtmaster fustage og i 33 cl. dåse.

Carlsberg Masterbrew øl

Carlsberg Master Brew

Carlsberg Master Brew er en stærk pilsner. Den giver dig en oplevelse af en stærk og sødmefyldt pilsner, med god balance i bitterheden.

Carlsberg Master Brew har en smuk rødgylden ravfarve og møder dig med en let blomsteragtig duft. Carlsberg Master Brew bør nydes til kraftige retter med vildt, braiseret kød eller skarpe oste.

Du kan også servere den til syltede pærer og desserter med nødder og kraftige, rige dessertcremer. På Carlsberg Online finder du Carlsberg Master Brew i 50 cl. dåser.


Carlsberg Gammel porter

Gamle Carlsberg Porter

Gamle Carlsberg Porter er en klassisk porter, der fremstår sort med tæt mokkafarvet skum. Smagen er sødmefuld med en tør efterbitterhed.

Duften er til den kraftige side, med noter af lakridsrod, ny ristet kaffe, bitter chokolade og varmende alkohol. Gamle Carlsberg Porter passer godt til chokoladedesserter, chokoladekage og fyldige kødretter.

Gl. Carlsberg Porter er den ældste eksisterende porter i Danmark, og en vigtig øl i Carlsbergs 170 år lange historie, da den er brygget på Carl Jacobsens egen opskrift. Gamle Carlsberg Porter findes på 50 cl. dåse og 33 cl. glasflaske.

Carlsberg Nordic øl

Carlsberg Nordic

Carlsberg Nordic er Carlsbergs alkoholfrie alternativ. Vi ser en trend I markedet, hvor flere forbrugere efterspørger alkoholfrie alternativer. Hos forbrugerne er der et ønske om at kunne i den hyggelige stemning, med den gode smag af øl. Samtidig er alkoholfri øl et godt supplement til frokosten. Carlsberg Nordic er hurtigt gået hen og blevet en af Danmarks største alkoholfrie øl. Carlsberg Nordic findes I to alkoholfrie varianter.

Den første variant er Carlsberg Nordic pilsner 0,0%, som er en gylden alkoholfri pilsner. Carlsberg Nordic 0,0% findes på glasflaske, 33 cl. dåse og som Draughtmaster fustage.

Den anden variant er Carlsberg Nordic Ale 0,5%, som har en ravgylden øl med farve og smag fra ristet karamelmalt. Carlsberg Nordic Ale 0,5% kan købes på Carlsberg Online I 33 cl. dåse.Carlsberg c47 øl

Carlsberg C-47

I Carlsbergs sæsonsortiment finder du Carlsberg C-47, som er en mørk wiener øl, der har en tæt snehvid skumkrone. Smagen er rund og sødmefuld, som er med til at gøre den til en rigtig juleøl.

Carlsberg C-47 har en ristet karamelduft og et godt bid i eftersmagen.

Du finder Carlsberg C-47 i 50 cl. dåser på Carlsberg Online.

Carlsberg carls jul

Carls Jul

Carls Jul er en klar ravfarvet juleøl med cremet hvidt skum. Den byder på en læskende og fyldig maltsmag, som er præget af en grundlæggende sødme og en anelse bitterhed.

Duften er rig på maltkorn, karamel og humleblomst.

Som kunde hos Carlsberg har du mulighed for at købe Carls Jul på 33 cl. dåse.
Carlsberg Sport sodavand

Carlsberg SPORT

Carlsberg SPORT er Carlsbergs velsmagende og forfriskende sport sodavand, med druesukker og lemon/lime smag. Det er danskernes foretrukne smag næst efter Cola smagen.

Carlsberg SPORT er helt uden farvestoffer og indeholder 3% druesukker, som giver dig ny energi.

På Carlsberg Online finder du Carlsberg SPORT i 33 cl. dåse, 0,5 l. plastflaske samt 1,5 l. plastflaske.Ønsker du at tilbyde produkter fra Carlsbergs populære produktportefølje, kan du nemt og enkelt blive kunde hos Carlsberg. At blive kunde hos Carlsberg kræver blot et CVR-nummer, og efterfølgende får du adgang til hele Carlsbergs produktsortiment.

Bliv kunde allerede i dag!


Bliv kunde


Se Carlsbergs resterende sortiment


Se sortiment